Egy ágyban a kutyusoddal

Egy ágyban a kutyusoddal

Ha még csak rövid ideje éltek együtt, és alapvetően bent tartott kutyád van, akkor még tudsz dönteni afelől, hogy veled aludjon-e az ágyadban. Minden kutyaneveléssel kapcsolatos tanács során felhívjuk figyelmedet a következetességre, ez itt is elengedhetetlen. Ha megengeded neki, hogy felmenjen az ágyra, akkor később ezt már ne másítsd meg, illetve ha azzal indítottál, hogy az ágyad nem az ő területe, akkor később se engedd. Ugyanis ha összezavarod, akkor nem fogja érteni, hogy mivel kapcsolatban mit vársz tőle, sokkal jobb, ha első közös napotoktól felállítod a szabályokat. J

Nagyon sokan kutatták már ezt a területet, és alapvetően azt találják a szakértők, hogy akik a kutyájukkal alszanak egy szobában, a pihenőidejük nagy részét alvásra tudják fordítani, valamint elégedettek is alvásuk minőségével. Ugyanakkor akik az ágyukat is megosszák az ebbel, valamivel rosszabb minőségben alszanak, de még így is magasabb elégedettségük mértéke.

Az emberi alvótárs és kutyusod között a legmarkánsabb különbség az, hogy az emberek ilyenkor idomulni tudnak egymáshoz, míg a kutyák nem, ugyanakkor az is igaz, hogy a kutyusod nyugodtabbnak érzi magát melletted, mintha egyedül aludna.

Általában hozzáteszik a kísérletekhez, hogy több kutyussal való együttalvás valószínűleg tényleg alkalmas a nyugalom megzavarására. J Bár általában ilyen jellegű kutatásokat egy kutyusos gazdikkal végeznek.

Randevau

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Jun 17, 2019, 0 likes 106 views
Jun 18, 2019, 0 likes 95 views