Téli programok a kutyáddal – 2.

Téli programok a kutyáddal – 2.

Post in:Uncategorized - by - Nov 29, 2019

Ebben a mini sorozatban szeretnénk titeket arra ösztönözni, hogy minél jobban el tudjátok foglalni magatokat a hűvös idő ellenére is. Arra vonatkozóan már írtunk tippeket, hogy hogyan érezzétek még jobban magatokat, amikor elutaztok valahova, most pedig következzenek azok az ötleteink, amikhez nem kell kimozdulni:

  1. Tanítsd – Ehhez rengeteg ötletet találsz a Játék a kutyáddal sorozatunkban, viszont ha még rövid ideje ismeritek egymást a kutyussal, vagy más okokból kifolyólag nem nagyon tanítottad idáig, akkor érdemesebb alapokkal kezdeni. Rengeteg szakkönyv áll rendelkezésedre a témában, és a borongós, esős napokat szerintünk éppen erre találták ki. Ráadásul ha a meleg szobában gyakoroltok együtt, akkor a kutyus figyelmét nem is vonja el semmi az általad tanított vezényszavakról.
  2. Keresős játék bent játszható verziója – A „Keresd!” vezényszó tökéletes alapot ad a benti játékoknak. Fordíts le két poharat, úgy, hogy az egyik alá a kutyus szeme láttára rejtesz el egy jutalomfalatot. Amint ráérzett a játék lényegére, jöhet a szintlépés. J Játszhattok több pohárral, vagy akár a kedvenc játékait is bele tudod vonni, amiket szintén elrejtesz.
  3. Szótanulós játék – Sokan nem gondolnák, de a kutyák nagyon sok szót képesek megjegyezni. Nyilván ha nem így lenne, akkor a vezényszavakat sem tudtad volna nekik megtanítani. Úgy tudod a legegyszerűbben kivitelezni, hogy a játékait mutatod neki, és azokat nevezed meg. Jó, ha a kedvenceivel kezded, mert azokat biztosan oda fogja vinni. J
Randevau

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Oct 25, 2017, 3 likes 198 views