A királynő kutyája

A királynő kutyája

Reméljük, hogy számotokra is alkalmas ez az időszak a kikapcsolódásra. Szeretnénk nektek több kutyás filmet/sorozatot hozni, és persze várjuk a ti ötleteiteket is, kedvenceiteket is.

A mai részben A királynő kutyája című mesével szeretnénk foglalkozni, ami majdnem pontosan 1 évvel ezelőtt jelent meg. A főszerepben Rexet láthatjuk, a corgit, aki elképesztően hamar a királynő szívéhez nő. Azt kell mondjuk, Rexnek nagyon jól áll ez a szerep, csak úgy sütkérezik az őt körülvevő udvari pompában.

Elérkezik azonban az a nap, amikor Donald Trump látogatása közben olyan hibát vét, hogy az ezzel járó szégyent egyik társa, Charlie fel tudja használni ellene, és szökésre bíztatja.

Kíváncsian várjuk a ti véleményeteket is a film kapcsán, az azonban biztos, hogy mikor utánanéztünk ennek, azt láttuk, nem igazán kapott jó kritikákat. Véleményünk szerint ez azért alakult így, mert ellentmondásos volt, hogy az első 10 percben senki nem szólalt meg, így azon gondolkodtunk, vajon végig némafilm lesz-e. A szökés végeredménye az, hogy Rex egy menhelyen köt ki, ezt is bizonyos szempontokból ellentmondásos látni azok után, hogy az előzetesek/reklámanyagok inkább a palotát helyezik előtérbe.

Szerintünk attól függetlenül, hogy a korhatárbesorolással nem feltétlenül értünk egyet, mindent összevetve kedves történet, és az biztos, hogy végig magához ragadja figyelmünket színes és látványos képkockáival, gyorson folyó cselekményszálával.

Randevau

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Jan 27, 2020, 0 likes 60 views
Dec 19, 2019, 0 likes 66 views