3 tipp a spóroláshoz

3 tipp a spóroláshoz

Ez az időszak senkinek sem könnyű, mindenki keresi az életében a nélkülözhető kiadásokat. Most azzal kapcsolatban hoztunk neked tanácsokat, hogy hogyan csökkentsd a kutyusodhoz kapcsolódó kiadásaidat úgy, hogy ő eközben ugyanúgy megkapjon mindent.

 

  1. Készíts neki saját kezűleg játékokat!

 

Sok esetben olyan nagy kézügyesség nem is kell hozzá, hogy elkészíthess neki egy zoknilabdát, vagy egy csalibotot, esetleg összecsomózott rongyokat a kötélhúzáshoz. Ha már nagyon belejöttél a csináld magad dolgokba, akkor pár nagyon egyszerű recept alapján a jutalomfalatokat is el tudod készíteni otthon. Minden gazdi tudja, hogy ezekre a dolgokra mennyi pénzt képesek vagyunk elkölteni, pedig ha belegondolsz, hogy veszel neki egy egyszerűbb játékot, vagy te magad készíted el – valószínűleg ugyanolyan hamar rágja szét. 😊

 

  1. Naponta mosd a fogát!

 

Ez egy hosszútávon megtérülő dolog lesz. A statisztikák szerint négyéves korára közül 85%-uknak szüksége van valamilyen fogászati beavatkozásra, mindezt elkerülhetitek a mindennapos fogmosással.

 

  1. Mozogjatok rengeteget!

 

Ha hiszed, ha nem, ha ebben az időszakban is biztosítod a kutyád számára a kellő mozgásteret, azért hosszútávon a pénztárcád is hálás lesz. Biztosítod ugyanis a kutyád erőnlétét, valamint nem fenyegeti az elhízás veszélye sem. Nem csak a közös életetek szempontjából jó, ha segíted azt, hogy minél tovább egészséges maradjon, hanem így elkerülhetitek együtt a gyakori állatorvosi látogatásokat is.

Randevau

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Dec 06, 2017, 0 likes 210 views
Oct 16, 2019, 0 likes 74 views
Jan 06, 2020, 0 likes 97 views