Tippek a kellemes hőmérséklet biztosításáért – nyáron is – 2.

Tippek a kellemes hőmérséklet biztosításáért – nyáron is – 2.

Mivel nagyon szerettétek a sorozat első részét, ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes még foglalkozni a témával, úgyhogy ma még több tippet hozunk:

  1. Kerüljétek a déli, illetve kora délután történő sétákat

Az alapfelszerelés ilyenkor a friss víz, és itatótál. Mindemellett nyáron próbáljátok megoldani reggel, vagy este a sétát. Ha épp kételkedsz, hogy elinduljatok-e, van egy nagyon egyszerű módszer az aszfalt ellenőrzésére: érintsd meg az aszfaltot, és ha annyira forró, hogy nem tudod tartósan ott tartani a kezedet, akkor bizony a kedvenced mancsa sem bírná.

  1. Hűvös területek biztosítása számára bent

Általánosságban elmondható, hogy szinte bármelyik padló, parketta, vagy csempe sokkal jobb választás ilyenkor a számára egy szőnyegnél. Lehetőleg ilyen helyen alakíts ki neki egy kis hűvös sarkot.

  1. Örök kedvenc – kismedence

Természetesen a külön kutyamedencés megoldás azoknál a gazdiknál jön szóba, akik kertes házban/lakásban élnek, ilyen esetben az öntözőrendszert is nagyon élvezni fogja a kutyád. :D Nyárra különösen érdemes felderíteni a kedvenced esetében azt, hogy ő mennyire fogékony az úszásra, és fejleszteni ez irányban.

  1. Hűtőgél nyakörv

Különösen jót tesz nekik a hatalmas hőségben, ha a nyakuk körül érzik a hideget, erre kiváló megoldás egy hűtőgél nyakörv. Tarts a fagyasztóban 20 percig, majd utána add rá például kinti játékhoz. J

Randevau

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Dec 13, 2017, 1 likes 192 views
Mar 31, 2020, 0 likes 71 views