WatsON board

WatsON board

Hirtelen jött ötletünk volt egy esős őszi napon, hogy mennyünk kirándulni és vásárolni (a lányok kedvéért) Ausztriába. Egy egész napos programm ki tudja mikor érünk haza, szóval egyértelmű volt mindenki számára, hogy WatsON board. Útlevél mindig velem van és tipp topp, utazó táska és kedvenc rongy, itató tál + nagy üveg víz, póráz és kakazacsi volt a felszerelésünk no meg egy türcsi, amivel ha ott is esik szárazra lehessen törölni mielőtt vissza száll a kocsiba egy - egy séta után. 

Minden hol nagyon kedvesen fogadták, volt ahol tündéri rajongókat szerzett.

A legtöbb üzlet és bevásárló központ, ahol megáltunk kutyabarát hely és bejöhetett velünk. Nagyon élvezte ő is mi is! Ahol esetleg valamilyen előírás miatt nem csatlakozhatot hozzánk ki volt alakítva hely, ahol ott lehetet hagyni várakozni, és nem a kocsiban kellett lennie zárt ablakkal az eső miatt.

Egy szó mint száz nagy örömmel tapasztaltam kicsit nyugatabbra, hogy hogyan alkalmazkodnak kutyások és nem kutyások egymáshoz olyan területen ahonnan korábban ki voltak tiltva. Remélem itthon is minnél több hely és minnél hamarabb követi ezt a trendet.

Mi biztos hogy, sokat fogunk még így kirándulni közösen! 

KALU & WATSON

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Sep 05, 2019, 0 likes 70 views
Feb 10, 2020, 0 likes 18 views