Randevau
by on 2019. December 10.
33 views

Garantált, hogy ha kutyust viszel a családba, hamar át kell gondolnod, hogy hogyan oldd meg ezt a helyzetet. Természetesen imádjuk szőrhullató kedvenceinket, de azért jó, ha találunk megoldást arra, hogy hogyan takarítsuk fel hamar. Tudjuk, nem mindenki engedheti meg, hogy speciálisan kutyaszőrre kitalált porszívóval takarítson fel kedvence után, de semmi gond, hiszen az alap takarítószerekkel is elérhetjük ugyanazt a hatást.

 

  1. A kutya és a kanapé

 

Ezzel a témával kapcsolatban nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a következetesség. Nem lehet megtenni, hogy csak néha engeded meg neki, hogy felmenjen rá, mert nem fogja érteni, mit vársz tőle pontosan. Szóval még az érkezése előtt találd ki, hogy mi legyen az ágyakkal, és kanapékkal. A téma kedvéért viszont most képzeljük el azt, hogy felmehet, így ezeket a területeket is érinti a szőrhullatás. Mindenképpen takard le valamivel ez esetben a bútorokat. Sokkal könnyebb utána ezeket a takarókat kimosni, mint például az egész kanapét tisztántartani.

 

  1. Nedves törlőkendő

 

Azért is jelent praktikus megoldást a nedves törlőkendő, mert abból legalább egy csomaggal úgyis mindig tartasz otthon, sok egyéb dologra kiváló megoldás. Nagyon szépen felszedi a szőrt a bútorokról.

 

  1. Porszívózás

 

Fontos néha változtatni a porszívózási irányunkon. Ez szokatlan tanácsnak tűnhet, de azonnal észre fogjuk venni, hogy van benne ráció, hiszen ha más szögből éri a porszívó a szőnyeg alját, akkor a régóta „rejtőzködő” szőrcsomók is felszívódnak.