Randevau
by on 2020. October 27.
8 views

Mivel az idei évben viszonylag gyakran előfordul, hogy hosszabb-rövidebb időre bezárnak üzleteket, és ez alól nem jelentenek kivételt a kutyakozmetikák sem, szeretnénk tanácsokat adni nektek arra vonatkozóan, hogyan ápoljátok otthon a kutyátokat, hogy megkaphassák ugyanazt a törődést.

A karantén sokaknak lehetőséget adott arra, hogy még többet legyenek együtt a kedvencükkel, de ezen felül egy otthoni kozmetika kialakítása sok új élménnyel gazdagíthat mindkettőtöket, ráadásul a kutyus folyamatosan ápolt marad.

A kutyakozmetikusok azt ajánlják, hogy fürdés előtt fésüljük alaposan át a kutyust. Rengeteg különböző kefe és fésű kapható ma már erre a célra, és fontos, hogy azt vedd, ami a legmegfelelőbb a te kutyád számára.

Külön van például hosszúszőrű kutyáknak ajánlott, valamint olyan is, amit úgy alakítottak ki, hogy az alsó szőrréteget is elérje. Nemcsak a fürdetés előtt érdemes beiktatni a procedúrát, vannak olyan kefék, amik az elhalt szálakat gyűjtik össze, hogy a kedvenced ne hagyja szét őket mindenhol a házban.