Őszi kalandok » Randevau
Randevau
by on 2022. August 31.
16 views

Idén is jócskán kijutott a füllesztő forróságból, ezek után kutyagazdiként igazi fellendülést jelenthet az ősz a kellemesen hűs időben megtett nagy sétákkal, miközben a táj felölti ezer színben pompázó köntösét.

Mi is összegyűjtöttünk nektek 3 ötletet, hogy garantáltan jól érezzétek magatokat, ráadásul olyan tippeket adunk, amikhez különösebb előkészület sem kell.

  1. Ha szívesebben fürdesz hideg, mint meleg vízben, és a kutyád is szívesen veled tart, akkor irány a közeli tó. J

Ha a kölyök nem tud még úszni, ennek segítésére is számos tippet találsz a Randevaun.

 

  1. Egy jó kis erdőtúra: sokak szerint nyáron különösen jó program az erdő legmélyén barangolás, hiszen hűvösebb van. Ez tény, ugyanakkor jóval párásabb is, amit sokan melegben még nehezebben viselnek. Ha te is közéjük tartozol, akkor itt van számotokra az ősz az erdő felfedezésére.
     
  2. Készíts akadálypályát!

Amit sokan nem szeretnek az őszben, de a kutyáink imádják, az a levélhullás. Ha a tiéd is szeret ugrándozni, és szaladgálni benne, remek játék lehet az akadálypálya.

Gyűjtsd össze, és rendezd kupacokba a leveleket egyfajta akadálypálya kialakítással. Valószínűleg sokáig nem marad egyben a pálya, mert pár kör után szét fogja rombolni. :D Az egyetlen, amire figyelni kell, hogy csak olyan helyen engedd levelek közé, ahol semmi eldobható hulladéktól nem lehet baja.

Jó szórakozást! J