Téli programok a kutyáddal

Téli programok a kutyáddal

Van egy jó hírünk! Az, hogy közeleg a tél, és a rossz idő, még nem jelenti, hogy be kell szorulnotok a kandalló elé. Ha alapvetően aktív, mozgalmas életet éltek, és a kutyád is imád játszani, nem kell lemondanotok erről az év ezen szakaszában sem. J

Annak érdekében, hogy maximálisan jól érezzétek magatokat, szeretnénk ellátni titeket tippekkel/tanácsokkal, ha például egy kirándulásra készültök együtt:

  • A közös téli, aktív pihenéseteket akkor fogjátok igazán élvezni, ha a kutyus jó kondiban van, alapvetően szereti a mozgást, és persze teljesen egészséges.
  • Főként ha olyan helyre mentek, amit nem ismertek, teljesen magabiztosnak kell lenned a kutyád visszahívhatóságának tekintetében.
  • Ha külföldre mentek együtt, akkor ne felejts el időben meggyőződni róla, hogy milyen előírások vannak érvényben akár az oltásaival kapcsolatosan.
  • Már a foglalásnál győződj meg arról, hogy olyan szállást választottál, ahol szeretettel várják négylábú családtagodat is.
  • Ha még csak rövid ideje éltek együtt, akkor számotokra érdemesebb lehet másfajta kikapcsolódási formákat választani, például menjetek többször egynapos hosszabb sétákra, mini kirándulásokra. Ha több napot maradnátok valahol, azt biztonságosabb úgy vállalni, hogy már egy ideje ismeritek egymást, és foglalkozol vele. Ugyanis fontos, hogy jól kijöjjön a többi vendéggel, és kutyáikkal is. Biztosan lesznek kutyus nélkül érkező vendégek, de ha a tiéd alapvetően simulékony és szereti az embereket, akkor imádni fogják őt. J
  • Bár ritkábban felmerülő tanács, de azt gondoljuk, hogy minden gondos gazdi számára egyértelmű, hogy télen sem szabad őt egyedül hagyni az autóban, főleg hosszú időre. Napsütés esetén nagyon könnyen felmelegszik az autó, ha hideg van, akkor viszonylag rövid idő alatt lehűl, de ha ilyen probléma nincs, akkor is eluralkodhat a kutyádon olyan jellegű pánik, ami hosszabb távon is nagyon rossz hatással va rá.
Randevau

User not write anything about he.
Share this blog:

It will be interesting:

Jun 04, 2019, 0 likes 96 views
Sep 14, 2018, 0 likes 235 views
Dec 13, 2017, 1 likes 170 views